1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Ректорын мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Түүхэн замнал
Захиргааны зөвлөл
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Ректорын мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Түүхэн замнал
Захиргааны зөвлөл
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Мэдээ & Зар
2016-04-19
“Цагаан луувангаар хийх чимэглэл,сийлбэр” сэдвээр хийсэн суралцагчдын бүтээлүүдээс:
2016-04-19
“Чимэглэх урлаг” клубын суралцагчдын бүтээлүүдээс:
2016-04-18
Мэргэжлийн сургуулиуд болон политехник коллежуудын багш, суралцагчдын ФИЗИКИЙН улсын олимпиадад амжилттай оролцлоо.
2016-04-12
ХҮҮТ-н багш, суралцагчид үйлдвэртэй танилцлаа.
2016-04-12
Мэргэжлийн сургуулиуд болон политехник коллежуудын багш, суралцагчдын МЭДЭЭЛЭЛ ЗҮЙН улсын олимпиад амжилттай зохион байгуулагдлаа.
2016-04-12
ХТПК-н багш нарын дунд “Шилдэг илтгэл” шалгаруулах уралдаан боллоо.
2016-04-11
ХТПК-н Талх нарийн боовны мэргэжлийн ангийн суралцагчидтай уулзалт ярилцлага хийлээ.
2016-04-11
Технологийн дээд сургуулийн хамт олон, үе үеийн төгсөгчид, суралцагчид МҮОНТ-н “Монголын нэг өдөр” нэвтрүүлэгт оролцлоо.
2016-04-03
ХТПК-н 1-р ангийн суралцагчдын дунд Мэдээлэл зүй хичээлээр “АСТ” тэмцээн зохиогдлоо.
2016-03-30
Мэргэжлийн сургуулиудын багш, суралцагчдын дунд улсын химийн XII олимпиад зохион байгуулагдлаа.
2016-03-28
Ч.Оюун багш “Киев котлет” бэлтгэх үйлдвэр сургалтын үзүүлэх хичээлийг заалаа.
2016-03-28
Хоол үйлдвэрлэлийн тэнхимийн багш нар
1..
33
34
35
36
37
Их уншсан
Технологийн дээд сургуулийн дээд боловсролын салбар дээр “Цус хандивлах аян” өрнүүллээ
Хүнсний технологийн ууган сургууль 50 жил
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛИЙН ОЮУТНУУД ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ШИМ СУДЛАЛ ХООЛ ЗҮЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРТАЙ ТАНИЛЦАВ.
ЭРҮҮЛ АХУЙН МЭРГЭЖЛИЙН ДАДЛАГА, ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ДАДЛАГЫН ТАЙЛАН
“Хүний нөөц-Хөгжлийн гарц” ажил хэрэгч өглөөний цай, уулзалт болов.
Швейцарын “ La mensa e il gregge” ТББ-ын “ Малчин айл өрхийг дэмжье” төсөл хэрэгжиж байна.
АСЕМ-ЫН БЭЛТГЭЛ АЖЛЫН ХҮРЭЭНД ЗОЧИД БУУДЛУУДЫН ТОГООЧ НАРТ ЗОРИУЛСАН МЭРГЭШҮҮЛЭХ ВАКУМЖУУЛСАН, УР ЧАДВАРЫН СУРГАЛТЫГ ХТПК-той ХАМТРАН ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА.
“Талх чихрийн үйлдвэрлэлд хэрэглэдэг нэмэлт болон нэмэлт түүхий эдийн нэр төрөл, хэрэглээ” сэдвээр оюутнуудад лекц уншлаа.
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа
Их уншсан
Технологийн дээд сургуулийн дээд боловсролын салбар дээр “Цус хандивлах аян” өрнүүллээ
Хүнсний технологийн ууган сургууль 50 жил
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛИЙН ОЮУТНУУД ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ШИМ СУДЛАЛ ХООЛ ЗҮЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРТАЙ ТАНИЛЦАВ.
ЭРҮҮЛ АХУЙН МЭРГЭЖЛИЙН ДАДЛАГА, ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ДАДЛАГЫН ТАЙЛАН
“Хүний нөөц-Хөгжлийн гарц” ажил хэрэгч өглөөний цай, уулзалт болов.
Швейцарын “ La mensa e il gregge” ТББ-ын “ Малчин айл өрхийг дэмжье” төсөл хэрэгжиж байна.
АСЕМ-ЫН БЭЛТГЭЛ АЖЛЫН ХҮРЭЭНД ЗОЧИД БУУДЛУУДЫН ТОГООЧ НАРТ ЗОРИУЛСАН МЭРГЭШҮҮЛЭХ ВАКУМЖУУЛСАН, УР ЧАДВАРЫН СУРГАЛТЫГ ХТПК-той ХАМТРАН ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА.
“Талх чихрийн үйлдвэрлэлд хэрэглэдэг нэмэлт болон нэмэлт түүхий эдийн нэр төрөл, хэрэглээ” сэдвээр оюутнуудад лекц уншлаа.
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа