1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Сургалт & Чанар
2018-2019 ОНЫ ХИЧЭЭЛИЙН ЖИЛИЙН I УЛИРЛЫН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
2017-2018 ОНЫ ХИЧЭЭЛИЙН ЖИЛИЙН II УЛИРЛЫН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
2017-2018 ОНЫ ХИЧЭЭЛИЙН ЖИЛИЙН I УЛИРЛЫН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
Их уншсан
Б 153 Цэгмид М. Монгол малын популяцийн биобүтээгдэхүүн.УБ.,2017.-336х
DDC-664 Х 83 Батсүх Ц.,ба бус Хүнс хөтөч.УБ.,2017.-238х
DDC-624.151 , Д-394 , Дашжамц Д.,Алтанцэцэг Ж. Инженерийн геологи.УБ.,2013.- 248х
DDC-530 Е-701 Содов Ц.ба бус.Ерөнхий физикийн бодолт бүхий бодлогууд .УБ.,2016.-114х.
НАА74 Мэргэжлийн боловсрол, сургалтын салбарын нэр томьёоны монгол- англи тайлбар толь/эмхэт. Оюун А., Тунгалаг., Жорж Колат.-УБ.:MGL Design хэвлэлийн компани., 2018.-ISBN:978-99978-2-177-5
ДАА-637 Сүү боловсруулах үйлдвэрлэл/Эмхэт.Мөнхжаргал. Б., Нарангэрэл Ч., Бат- Н-294 Эрдэнэ А.;Хян. Ганхөлөг Г., Бат-Эрдэнэ А.- УБ., 2019.-ISBN 978-99962-0-775-4
DDC-657.837 Ө-83 ,Өнөржаргал Х, Зоогийн газрын үйлчилгээ мэргэжлийн ёс зүй .УБ.,2014.-122х.
2017-2018 ОНЫ ХИЧЭЭЛИЙН ЖИЛИЙН II УЛИРЛЫН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
DDC-637 С 85 Батсүх Ц.,ба бус Сүү,сүүн бүтээгдэхүүн бизнесийн лавлах.УБ.,2012.-153х
ДАА-641 Мягмарсүрэн Б., Дамдинсүрэн Л. НАА-36 Амьтны гаралтай хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн Биохимийн М-985 үндэс/Хян. Дамдинсүрэн Л.-УБ.,2019.-ISBN978-99978-0-187-6
Их уншсан
Б 153 Цэгмид М. Монгол малын популяцийн биобүтээгдэхүүн.УБ.,2017.-336х
DDC-664 Х 83 Батсүх Ц.,ба бус Хүнс хөтөч.УБ.,2017.-238х
DDC-624.151 , Д-394 , Дашжамц Д.,Алтанцэцэг Ж. Инженерийн геологи.УБ.,2013.- 248х
DDC-530 Е-701 Содов Ц.ба бус.Ерөнхий физикийн бодолт бүхий бодлогууд .УБ.,2016.-114х.
НАА74 Мэргэжлийн боловсрол, сургалтын салбарын нэр томьёоны монгол- англи тайлбар толь/эмхэт. Оюун А., Тунгалаг., Жорж Колат.-УБ.:MGL Design хэвлэлийн компани., 2018.-ISBN:978-99978-2-177-5
ДАА-637 Сүү боловсруулах үйлдвэрлэл/Эмхэт.Мөнхжаргал. Б., Нарангэрэл Ч., Бат- Н-294 Эрдэнэ А.;Хян. Ганхөлөг Г., Бат-Эрдэнэ А.- УБ., 2019.-ISBN 978-99962-0-775-4
DDC-657.837 Ө-83 ,Өнөржаргал Х, Зоогийн газрын үйлчилгээ мэргэжлийн ёс зүй .УБ.,2014.-122х.
2017-2018 ОНЫ ХИЧЭЭЛИЙН ЖИЛИЙН II УЛИРЛЫН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
DDC-637 С 85 Батсүх Ц.,ба бус Сүү,сүүн бүтээгдэхүүн бизнесийн лавлах.УБ.,2012.-153х
ДАА-641 Мягмарсүрэн Б., Дамдинсүрэн Л. НАА-36 Амьтны гаралтай хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн Биохимийн М-985 үндэс/Хян. Дамдинсүрэн Л.-УБ.,2019.-ISBN978-99978-0-187-6