1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Ректорын мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Түүхэн замнал
Захиргааны зөвлөл
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Ректорын мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Түүхэн замнал
Захиргааны зөвлөл
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Мэдээ & Зар
2016-04-22
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа
2016-04-21
МУ-ын мастер тогооч Ю.Ганболд суралцагчидтай уулзалт хийлээ.
2016-04-21
ХҮТ мэргэжлийн ангийн суралцагчидтай уулзалт хийлээ.
2016-04-21
Чимэглэлийн клубын суралцагчдын бүтээлээс:
2016-04-21
Ази тивийн олон улсын аварга шалгаруулах шатрын тэмцээнд хоолны багш, суралцагч ажиллалаа.
2016-04-20
"Эрүүл цэвэр орчин" аяны хүрээнд тус сургуулийн оюутнууд цэвэрлэгээ хийлээ.
2016-04-19
Монгол улсын мастер тогооч нарын зөвлөгөөнд оролцлоо
2016-04-19
Сургалтын явцад ХҮТ ангиудын суралцагчдад зөвлөгөө өгөв.
2016-04-19
ХТПК-АСЕМ-ын сургалт зохион байгууллаа.
2016-04-19
МУ-н мастер тогооч, тэргүүлэх багш С. Энхжаргал засгийн газрын шагнал Хөдөлмөрийн хүндэт медалиар энгэрээ мялаалаа.
2016-04-19
ОТВ-н “COOK CLUB” хоолны нэвтрүүлэгт оролцлоо.
2016-04-19
‘’Шилдэг илтгэл ‘’ шалгаруулах улсын уралдаан амжилттай оролцлоо.
1..
32
33
34
35
36
Их уншсан
Технологийн дээд сургуулийн дээд боловсролын салбар дээр “Цус хандивлах аян” өрнүүллээ
Хүнсний технологийн ууган сургууль 50 жил
ЭРҮҮЛ АХУЙН МЭРГЭЖЛИЙН ДАДЛАГА, ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ДАДЛАГЫН ТАЙЛАН
“Хүүхдийн ертөнцөд өнгө нэмье” аяны удирдамж
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛИЙН ОЮУТНУУД ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ШИМ СУДЛАЛ ХООЛ ЗҮЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРТАЙ ТАНИЛЦАВ.
Швейцарын “ La mensa e il gregge” ТББ-ын “ Малчин айл өрхийг дэмжье” төсөл хэрэгжиж байна.
“Хүний нөөц-Хөгжлийн гарц” ажил хэрэгч өглөөний цай, уулзалт болов.
“Талх чихрийн үйлдвэрлэлд хэрэглэдэг нэмэлт болон нэмэлт түүхий эдийн нэр төрөл, хэрэглээ” сэдвээр оюутнуудад лекц уншлаа.
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа
Их уншсан
Технологийн дээд сургуулийн дээд боловсролын салбар дээр “Цус хандивлах аян” өрнүүллээ
Хүнсний технологийн ууган сургууль 50 жил
ЭРҮҮЛ АХУЙН МЭРГЭЖЛИЙН ДАДЛАГА, ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ДАДЛАГЫН ТАЙЛАН
“Хүүхдийн ертөнцөд өнгө нэмье” аяны удирдамж
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛИЙН ОЮУТНУУД ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ШИМ СУДЛАЛ ХООЛ ЗҮЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРТАЙ ТАНИЛЦАВ.
Швейцарын “ La mensa e il gregge” ТББ-ын “ Малчин айл өрхийг дэмжье” төсөл хэрэгжиж байна.
“Хүний нөөц-Хөгжлийн гарц” ажил хэрэгч өглөөний цай, уулзалт болов.
“Талх чихрийн үйлдвэрлэлд хэрэглэдэг нэмэлт болон нэмэлт түүхий эдийн нэр төрөл, хэрэглээ” сэдвээр оюутнуудад лекц уншлаа.
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа