2017 оны 5-р сарын 10-нд ТДС – ийн Хүнсний технологийн тэнхимээс төгсөх ангийн оюутнуудын дунд эрдэм шинжилгээний хурал зохион байгуулав. Тус хуралд Хүнсний технологи, Хүнсний технологи-эрүүл ахуй, Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологи мэргэжлийн ангийн 12 оюутан өөрсдийн судалгааны ажлын үр дүнгээр илтгэл тавьж оролцов. Тэнхмийн багш, оюутнууд эрдэм шинжилгээний ажлын үр дүнгийн хэлэлцүүлэгт идэвхтэй оролцож, 3 илтгэлийг шалгаруулан урамшуулав.
Үүнд:
1-р байрыг “Хам бүрэлдэхүүнт хөрөнгөний технологийн судалгаа” сэдвээр ХИ 3в ангийн оюутан Б. Нямдулам,
2-р байрыг “Глютен багатай талхны технологийн судалгаа” сэдвээр ХТИ 4а ангийн оюутан Н. Бүрэнжаргал,
3-р байрыг “Эмчилгээний хоолны үр дүнгийн судалгаа” сэдвээр ХҮҮТ 4а ангийн оюутан Э. Оюундарь нар тус тус эзлэв.
Илтгэлүүдийн эмхэтгэлийг хэвлэн гаргав.
Хүнсний технологийн тэнхим