1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Оюутан суралцагчид
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛИЙН ХАВРЫН АЯЛАЛ АМЖИЛТТАЙ ЯВАГДЛАА.
Буцах
2022-04-25
Ерөнхий мэдээлэл:
Бүх оюутнууд Технологийн дээд сургуулийн гадна талбайд 2022.04.21-ны 09:00 цагт цугларна. Багийн ахлагч нар Оюутны холбоонд багийн гишүүдийн ирцийг өгнө. Багууд нэгэн зэрэг сургуулийн үүднээс аяллын маршрутын дагуу хөдөллөө.
Багууд дараахь бэлтгэлийг хангаж, өдрийн аялал хийлээ.
Аяллын бэлтгэл, дэг:
Анги бүр нэг баг болж, гишүүдийн малгайны өнгөөр жигдрэв
Багийн гишүүд өдрийн аялалд зориулан хувийн бэлтгэл /хөнгөхөн дулаахан хувцас, хальтрахгүй намхан ултай гутал, нүдний шил, бээлий, масктай байх гэх мэт/ хангав
Багийн гишүүд хамтран хүнсний зүйлс, уух ус, ундаагаа бэлтгэн ирлээ.
Багийн гишүүн бүр багийн зохион байгуулалтын дэг, баг бүр Оюутны холбооны гишүүдийн ерөнхий зааврыг баримтлав.
Багийн гишүүд “Технологийн дээд сургууль-Хаврын аялал” хөтөлбөрт тусгагдсан үйл ажиллагааны цагийг чанд баримтлан ирсэн.
Баг бүр хогийн том ногоон шуудай 5-10 ширхэгийг бэлтгэсэн байх
Оюутан бүр замын хог түүх зориулалттай хөнгөн авсаархан хэрэгсэл бэлтгэн ирж очноо цэвэр цэмцгэр боллоо.
Их уншсан
ЭРДМИЙН БАЯРААР 3 СУРАГЧ ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛИЙН ДЭЭД ШАГНАЛ ХҮРТЛЭЭ
Хүнсний инжнерчлэл 1 б ангийн оюутнууд “Монголийн үндэсний музей” үзэж сонирхов.
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРҮҮДИЙН ХӨГЖИЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ДЭВШИЛ” ИЛТГЭЛИЙН УРАЛДААН ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ
ХИ 1б ангийн бүтээлч ажлын мэдээлэл
ТӨГСӨЛТИЙН ӨМНӨХ ДАДЛАГЫН тайлан хамгаалалт явагдлаа.
И-3Б АНГИЙН ТӨГСӨЛТИЙН ӨМНӨХ ДАДЛАГЫН ТАЙЛАН ХАМГААЛАЛТ БОЛЛОО
“СИОН” клубийн ээлжит үйл ажиллагаа амжилттай болж өнгөрлөө.
ОЮУТНУУДЫН САЙН ҮЙЛСИЙН ЦУВРАЛ АЯН
“Малын ясыг хаягдалгүй боловсруулах, хүнсний болон ахуйн зориулалттай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн туршилт, судалгаа” төслийн үр дүнгээс.
Технологийн дээд сургуулийн “NUTRITION” клубын оюутнууд нь Хүнс технологийн политехник коллежийн суралцагчдын дунд “Хоол тэжээл ба антропометрийн судалгаа”-г хийлээ.