1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Мэдээ & Зар
2016-04-22
ШАТРЫН ДУГУЙЛАН НЭЭЛТЭЭ ХИЙЛЭЭ
2016-04-22
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа
2016-04-22
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа
2016-04-21
МУ-ын мастер тогооч Ю.Ганболд суралцагчидтай уулзалт хийлээ.
2016-04-21
ХҮТ мэргэжлийн ангийн суралцагчидтай уулзалт хийлээ.
2016-04-21
Чимэглэлийн клубын суралцагчдын бүтээлээс:
2016-04-21
Ази тивийн олон улсын аварга шалгаруулах шатрын тэмцээнд хоолны багш, суралцагч ажиллалаа.
2016-04-20
"Эрүүл цэвэр орчин" аяны хүрээнд тус сургуулийн оюутнууд цэвэрлэгээ хийлээ.
2016-04-19
Монгол улсын мастер тогооч нарын зөвлөгөөнд оролцлоо
2016-04-19
Сургалтын явцад ХҮТ ангиудын суралцагчдад зөвлөгөө өгөв.
2016-04-19
ХТПК-АСЕМ-ын сургалт зохион байгууллаа.
2016-04-19
МУ-н мастер тогооч, тэргүүлэх багш С. Энхжаргал засгийн газрын шагнал Хөдөлмөрийн хүндэт медалиар энгэрээ мялаалаа.
1..
30
31
32
33
34
Их уншсан
“Уран жиргээ - 2019” уран уншлагын наадам
Швейцарын “ La mensa e il gregge” ТББ-ын “ Малчин айл өрхийг дэмжье” төсөл хэрэгжиж байна.
Мастер тогооч-1 телевизийн шоуны ялагч Д. Буян олон улсын хоолны газрын зохион байгуулалт, чиг хандлагын талаар сонирхолтой ярилцлага зохион байгууллаа.
“Шинэ Ертөнц” ном уншигчдын клуб 2017-2018 оны хичээлийн жилийн нээлтээ хийлээ.
ХТПК--д “Найзаа уръя” өдөрлөг боллоо.
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЧ, ТОГООЧ АЖИЛД УРЬЖ БАЙНА.
ТБОС-ын оюутнууд “НҮҮДЭЛ ЖИ” ХХК-тай танилцах яалал хийлээ.
Сэтгэлийн боловсрол лекц боллоо.
“Чимэглэх урлаг” клубын суралцагчид ээлжит бүтээлээ гаргалаа
Их уншсан
“Уран жиргээ - 2019” уран уншлагын наадам
Швейцарын “ La mensa e il gregge” ТББ-ын “ Малчин айл өрхийг дэмжье” төсөл хэрэгжиж байна.
Мастер тогооч-1 телевизийн шоуны ялагч Д. Буян олон улсын хоолны газрын зохион байгуулалт, чиг хандлагын талаар сонирхолтой ярилцлага зохион байгууллаа.
“Шинэ Ертөнц” ном уншигчдын клуб 2017-2018 оны хичээлийн жилийн нээлтээ хийлээ.
ХТПК--д “Найзаа уръя” өдөрлөг боллоо.
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЧ, ТОГООЧ АЖИЛД УРЬЖ БАЙНА.
ТБОС-ын оюутнууд “НҮҮДЭЛ ЖИ” ХХК-тай танилцах яалал хийлээ.
Сэтгэлийн боловсрол лекц боллоо.
“Чимэглэх урлаг” клубын суралцагчид ээлжит бүтээлээ гаргалаа