1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Мэдээ & Зар

Мастер тогооч-1 телевизийн шоуны ялагч Д. Буян олон улсын хоолны газрын зохион байгуулалт, чиг хандлагын талаар сонирхолтой ярилцлага зохион байгууллаа.

2016-11-10 нд хоол үйлдвэрлэлийн багш нар болон тогооч, ХҮТ мэргэжлийн ангийн 142 суралцагчдад Швейцарь улсад хоолны мэргэжил эзэмшсэн, Мастер тогооч-1 телевизийн шоуны ялагч Д. Буян олон улсын хоолны газрын зохион байгуулалт, чиг хандлагын талаар сонирхолтой ярилцлага зохион байгууллаа. Үүнд:

  • Gastronomie- нийтийн хоол
  • Тогооч мэргэжлийн мөн чанар
  • Хоолны газрын ангилал, төрөл
  • Багаар ажиллах зохион байгуулалт
  • Ажлын байрны зохион байгуулалт
  • Микро организм бичил биет
  • Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй
  • Байгаль экологи
  • Хоолны газрын цэвэрлэгээ, үйлчилгээ
  • Хандлага, төлөвшил

 

 

Их уншсан