1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Оюутан суралцагчид
2018-12-05
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРҮҮДИЙН ХӨГЖИЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ДЭВШИЛ” ИЛТГЭЛИЙН УРАЛДААН ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ
2018-12-04
ОЮУТНУУДЫН САЙН ҮЙЛСИЙН ЦУВРАЛ АЯН 3-Р БАГ
2018-11-30
ОЮУТНУУДЫН САЙН ҮЙЛСИЙН ЦУВРАЛ АЯНГУУД 3-Р БАГ
2018-11-27
Технологийн дээд сургуулийн “ Физик 1 ” хичээлийн АХА тэмцээн
2018-11-19
“МОНГОЛ БАХАРХАЛ” өдөрлөгийн тайлан
2018-10-17
ОЮУТНУУДЫН САЙН ҮЙЛСИЙН ЦУВРАЛ АЯН 1-Р БАГ
2018-05-04
“ХҮНСНИЙ САВ БАГЛАА БООДЛЫН ДЭВШИЛТЭТ ТЕХНОЛОГИ” СЭДЭВТ ИЛТГЭЛИЙН УРАЛДААН ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ.
2018-04-26
ХИ 1б ангийн бүтээлч ажлын мэдээлэл
2018-03-20
ХИ 1Б ангийн оюутан мэдээлж байна.
2018-03-16
Хүнсний инжнерчлэл 1 б ангийн оюутнууд “Монголийн үндэсний музей” үзэж сонирхов.
2017-12-12
ОЮУТНУУДЫН САЙН ҮЙЛСИЙН ЦУВРАЛ АЯН
2017-12-06
“СИОН” мэтгэлцээний клубийн оюутнууд сургуулиа танилцуулан сурталчлах үйл ажиллагаагаа амжилттай хийлээ
2
3
4
5
6
Их уншсан
“SUPER COOK” КЛУБИЙН ТАЙЛАН- II
Технологийн дээд сургуулийн “NUTRITION” клубын оюутнууд нь Нийслэлийн ерөнхий боловсролын Смарт сургуулийн сурагчдад “Хоол шим, тэжээл”-ийн сургалт явууллаа.
Оюутнуудын нийгэмд чиглэсэн үйл ажиллагаа
“SUPER COOK” КЛУБИЙН ТАЙЛАН- I
“ОЮУТНЫ ЧУУЛГАН -2015" амжилттай зохион явагдлаа.
“Малын ясыг хаягдалгүй боловсруулах, хүнсний болон ахуйн зориулалттай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн туршилт, судалгаа” төслийн үр дүнгээс.
Монголын Үндэсний эрх чөлөөний хувьсгал - 105 жилийн ойд зориулсан лекц
“СИОН” илтгэх урлаг, мэтгэлцээний клуб байгуулав.
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРҮҮДИЙН ХӨГЖИЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ДЭВШИЛ” ИЛТГЭЛИЙН УРАЛДААН ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ
Хүнсний инжнерчлэл 1 б ангийн оюутнууд “Монголийн үндэсний музей” үзэж сонирхов.
Их уншсан
“SUPER COOK” КЛУБИЙН ТАЙЛАН- II
Технологийн дээд сургуулийн “NUTRITION” клубын оюутнууд нь Нийслэлийн ерөнхий боловсролын Смарт сургуулийн сурагчдад “Хоол шим, тэжээл”-ийн сургалт явууллаа.
Оюутнуудын нийгэмд чиглэсэн үйл ажиллагаа
“SUPER COOK” КЛУБИЙН ТАЙЛАН- I
“ОЮУТНЫ ЧУУЛГАН -2015" амжилттай зохион явагдлаа.
“Малын ясыг хаягдалгүй боловсруулах, хүнсний болон ахуйн зориулалттай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн туршилт, судалгаа” төслийн үр дүнгээс.
Монголын Үндэсний эрх чөлөөний хувьсгал - 105 жилийн ойд зориулсан лекц
“СИОН” илтгэх урлаг, мэтгэлцээний клуб байгуулав.
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРҮҮДИЙН ХӨГЖИЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ДЭВШИЛ” ИЛТГЭЛИЙН УРАЛДААН ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ
Хүнсний инжнерчлэл 1 б ангийн оюутнууд “Монголийн үндэсний музей” үзэж сонирхов.