1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Мэдээ & Зар

“Аюулгүй хүнс-Хөгжлийн түлхүүр” тэмцээн боллоо

Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудын мэргэжлийн хичээлийн мэдлэгийг бататгах, тэдний бие дааж ажиллах чадварыг сайжруулах зорилгоор онол, дадлагын тэмцээнийг 2017.12.07-ны өдөр зохион байгууллаа.
Тус тэмцээнд Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй мэргэжлийн 4-р курсын “Гэрэлт ирээдүй”, “Аюулгүй хүнс”, “Milk” багууд оролцов. Энэ удаагийн тэмцээний онцлог нь

  • Сонгосон (гар, тоног төхөөрөмж, тавцан) ажлын гадаргуугаас арчдас авч эрүүл ахуй, ариун цэврийн байдалд үнэлгээ өгч дүгнэлт гаргах

 

  • “Хан-Бренд” ХХК-ий мах, сүү, талх нарийн боовны цехүүдэд хяналтын хуудсын дагуу эрсдлийн үнэлгээ хийж үр дүнд тулгуурлан зөвлөмж боловсруулах зэргээр мэргэжлийн хичээлүүдийн онолын мэдлэгийг амьдралд хэрэглээ болгох байдлаар зохион байгуулсанд оршино.

Тэмцээнд багууд маш идэвхитэй оролцож нийлбэр дүнгээр “Гэрэлт ирээдүй” баг тэргүүлэв.

 

Их уншсан