Хүнсний технологийн тэнхим, “Жүр-Үр”компантай хамтран5-р сарын 20-нд “ХООЛ, ХҮНС –ЭРҮҮЛ МЭНД” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал зохион байгуулав.
Хуралд 12 оюутан өөрийн судалгааны ажлын үр дүнг хэлэлцүүлснээс 1-р байрыг “Адууны амталж хатаасан махны технологи” сэдвээр ХТИ 4а ангийн оюутан З. Билгүүн, 2-р байрыг “Симбиотик бүтээгдэхүүний технологийн судалгаа” сэдвээр ХҮТЭА 3а ангийн оюутан Р. Март, 3-р байрыг “Цэцэрлэгийн хүүхдийн бодит хооллолтын судалгаа” сэдвээр ХҮҮТ 3а ангийн оюутан Э. Оюундарь, Б. Батцэцэг нар эзлэв.
Хуралд оролцож илтгэл тавьсан бүх оюутнуудынхаа цаашдын судалгааны ажилд нь өндөр амжилт хүсье.