1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Эрдэм шинжилгээ, инноваци

“Хүнсний аюулгүй байдал” оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал болов.

2017 оны 11-р сарын 30-нд ТДС –ийн Хүнсний технологийн тэнхмээс жил бүр уламжлал болгон зохиогддог оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай болж өнгөрлөө. Хуралд ТДС –ийн оюутнууд төдийгүй ШУТИС –ийн ҮТС, ХААИС –ийн бакалавр болон магистрын ангийн 16 оюутан оролцож, өөрийн судалгааны ажлын үр дүнгээр илтгэл хэлэлцүүлснээс 1-р байранд ТДС –ийн ХҮТЭА 5а ангийн оюутан Э. Мөнхчимэгийн “Шар сүүгээр биологийн идэвхит хүнсний нэмэлт бэлтгэх технологийн судалгаа” илтгэл, 2-р байранд ХҮТЭА 5а ангийн оюутан Ц. Гэрэлийн “Селенээр баяжуулсан ундны сүүний технологийн судалгаа” илтгэл, 3-р байранд ХААИС – ийн магистрант П. Лхагвадоржийн “Isporius зүйлийн хүнсний мөөгийг Монгол оронд ургуулах боломжийг судалсан дүн” илтгэл тус тус шалгарав. Хурлын илтгэлүүдийн эмхэтгэл хэвлэгдэн гарна.  

 

                                 Хурлын ажиллагааг  ТДС – ийн ерөнхий захирал Б. Бат-Эрдэнэ нээв. 

 

 

                                                                                    Хурлын үеэр

 

 

                                                                     

                                                                    Эхний 3 байранд шалгарсан оюутнууд 

 

 

 

Хүнсний технологийн тэнхим

 

 

 

 

 

 

 

Их уншсан