1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Мэдээ & Зар

Тогооч мэргэжлийн Ур чадварын сургалтууд багш, суралцагчдын дунд зохион байгуулагдлаа

Политехник коллеж болон мэргэжлийн сургалтын байгууллагын хоол үйлдвэрлэлийн багш, тогооч мэргэжлийн суралцагчдын ур чадварын улсын уралдааны дараа суралцагчдад МУ-ын мастер тогооч, ХҮҮТ-ийн эрхлэгч С.Цэнд-Аюуш, багш нарт Монголын мастер тогоочдын холбооны сургагч багш, МУ-ын мастер тогооч Д. Алтанчимэг нар багш суралцагчдад ур чадварын сургалтуудыг ХТПК-ийн үйлдвэр сургалтын танхимуудад зохион байгууллаа.

 

 

 

 

 

 

Сургалтын явцад:

Багш нарт:                                                                          Суралцагч нарт:

  • Шпагетти бэлтгэх зуурмаг                                            Ризотта
  • Төмсний хайрмал                                                         Бүрмэл сам хорхой
  • Шарсан сам хорхой                                                     Аарцтай блинчик
  • Тахианы махан банштай шөл                                        Лууван, брокклины зутан шөл
  • Сүүн сүмс                                                                    Тахианы махан шоштой шөл
  • Жүржтэй сүмс                                                              Нимбэг, гичтэй салат амтлагч
  • Шинэ ногооны салат амтлагч                                       Бяслагтай тахиан махан бөөрөнцөг

Төмсний хайрмалыг зэргийг бэлтгэх технологи ажиллагаа болон анхаарах зүйлсийн талаар зааж, суралцагч нар өөрсдөө бие даан хийж сурцгаалаа.        

 

 

 

 

 

Мэдээлэлийн эх сурвалж: Хоол үйлдвэрлэлийн тэнхимийн эрхлэгч С. Цэнд-Аюуш

Их уншсан