2016.03.23-нд Тогооч-2в ангид Шувууны махаар хоол хийх хичээлийн сэдвээр “Киев котлет” бэлтгэх үйлдвэр сургалтын үзүүлэх хичээлийг заалаа. Үйлдвэр сургалтын хичээлээр суралцагчдын онолын мэдлэгийг бататган дадлагын хичээлтэй холбон мэргэжлийн ур чадварыг эзэмшүүлэх, технологи ажиллагааг суралцагч бүрээр бие даан хийлгэлээ. Үүнд:
Тус хичээлд мэргэжлийн болон ерөнхий эрдмийн 14 багш суун туршлага судлан, суралцагчид бие даан ажиллах ур чадвараа дээшлүүлсэн үр өгөөжтэй хичээл боллоо.
Хичээлийн явц:
Эх сурвалж багш: