Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуйн мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудын мэргэжлийн хичээлийн мэдлэгийг бататгах, тэдний бие дааж ажиллах чадварыг сайжруулах зорилгоор онол, дадлагын тэмцээнийг 2017.03.21-ний өдөр зохион байгууллаа.
Тус тэмцээнд Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй мэргэжлийн 4-р курсын “Есөн-Эрдэнэ”, “Түлхүүр”, “Golden key” багууд оролцов. Энэ удаагийн тэмцээний онцлог нь
Тэмцээнд багууд маш идэвхитэй оролцож нийлбэр дүнгээр “Golden key” баг тэргүүлэв.