1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Мэдээ & Зар

“Аюулгүй хүнс-Хөгжлийн түлхүүр” тэмцээн боллоо

Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуйн мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудын мэргэжлийн хичээлийн мэдлэгийг бататгах, тэдний бие дааж ажиллах чадварыг сайжруулах зорилгоор онол, дадлагын тэмцээнийг 2017.03.21-ний өдөр зохион байгууллаа.

Тус тэмцээнд Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй мэргэжлийн 4-р курсын “Есөн-Эрдэнэ”, “Түлхүүр”, “Golden key” багууд оролцов. Энэ удаагийн тэмцээний онцлог нь

  1. Сонгосон (гар, тоног төхөөрөмж, тавцан) ажлын гадаргуугаас арчдас авч эрүүл ахуй, ариун цэврийн байдалд үнэлгээ өгөх
  2. Хүнсний үйлдвэрүүдэд эрсдлийн үнэлгээ хийж үр дүнд тулгуурлан зөвлөмж боловсруулах зэргээр мэргэжлийн хичээлүүдийн онолын мэдлэгийг амьдралд хэрэглээ болгох байдлаар зохион байгуулсанд оршино.

Тэмцээнд багууд маш идэвхитэй оролцож нийлбэр дүнгээр “Golden key” баг тэргүүлэв.

Их уншсан