Уг тэмцээн ньмэргэжлийн ангиудын оюутнуудын онолын мэдлэгийг хэрэглээн дээр тулгуурлан бататгах зорилготой бөгөөд зорилгын хүрээнд доорх зорилтуудыг дэвшүүлсэн.
Зорилт
Тэмцээнд ХҮҮТ-4а, ХҮҮТ-3а, ХИ-2в ангийн оюутнууд 8 баг бүрдүүлэн оролцсон.
ХҮҮТ-4а анги
ХҮҮТ-3а анги
ХИ-2в ангийн
Тэмцээний үйл явц нь дараах дараалалын дагуу явагдсан
№ | Үйл ажиллагаа | Үйл ажиллагааны зохион байгуулалтанд тавигдах шаардлага |
1 | Багийн мэндчилгээ | Зохион байгуулалт, хувцас жигдрэлт |
2 | Гэрийн даалгавар / багууд өөрсдийн сонирхосон нэг порц үндсэн хоол хийж ирэх/ бүтээгдэхүүнээ тайлбарлах | Өнгө үзэмж таваглалт дулааны боловсруулалтын арга |
3 | Багууд бусад багуудад асуулт тавих / багийн ахлагч/ | Оновчтой, ойлгомжтой байх |
4 | Хоол хүнстэй холбоотой хөгжөөнт үзүүлбэр | Мэргэжилтэй холбоотой, ойлгомжтой байх , хугацаа барих |
5 | Багшийн бэлдсэн асуултанд хариулах /баг хамт олноороо хэлэлцэх / | Багшийн асуултанд багаар хэлэлцэж багийн гишүүн хариулна. |
6 | Асуултанд хэн хурдан хариулах вэ? / 40 асуулт / | Нэг асуулт нэг оноо |
7 | Үгийн сүлжээ бөглөх тэмцээн / багийн ахлагч нар сугалах/ | Үгийн сүлжээг багаар хэлэлцэж бөглөх |
Амжилттай оролцсон нийт оюутнууддаа баярлалаа, сурлагын амжилт хүсье
Хүнсний технологийн тэнхим