1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
USE OF PROPIONIC ACID BACTERIA IN THE PRODUCTION OF SOFT CHEESE MADE FROM GOAT’S MILK
Буцах
2016-12-12
IDF International symposium on Sheep , Goat and other non Cow Milk Athens, Greece
Их уншсан
Хөргөлтийн инженерийн анхны төгсөлт
“ХҮНСНИЙ ШИМ СУДЛАЛ-2015“ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭ, ОНОЛ ПРАКТИКИЙН БАГА ХУРАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ.
“КАЛЬЦИЙН БЭЛДМЭЛ, ӨНДГӨН БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ” сэдэвт инновацийн төсөл хэрэгжүүлж, ШУТСанд хүлээлгэн өглөө.
CORRELATION BETWEEN GOAT COAT COLOR AND MILK PROPERTIES
"ХҮНСНИЙ ШИМ СУДЛАЛ-2015" ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭ, ОНОЛ ПРАКТИКИЙН БАГА ХУРАЛ
“ХООЛ, ХҮНС –ЭРҮҮЛ МЭНД” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал болов.
CHINA HI-TECH FAIR 2016 ШИНЭ ТЕХНОЛОГИЙН ҮЗЭСГЭЛЭНД ОРОЛЦЛОО
“СУРГАЛТЫН ТЕХНОЛОГИЙН ШИНЭЧЛЭЛ” СЭДЭВТ БАГШ НАРЫН ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРАЛ БОЛОВ
Монгол-Хятад хоёр улсын хамтарсан анхдугаар ЭКСПО 2015 оны 10 дугаар сарын 23-27-ны өдрүүдэд БНХАУ-ын ӨМӨЗО-ны Хөх хотод зохион байгуулагдлаа.
“Хөдөө аж ахуй, хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлын менежмент” семинар 2015.07.08-07.28