1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
ХҮТЭА 3Б, 3В АНГИЙН ТӨГСӨЛТИЙН ӨМНӨХ ДАДЛАГЫН ТАЙЛАН ХАМГААЛАЛТ БОЛЛОО
2022-10-20
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛИЙН БАГШ НАРЫН “ЭЭЛЖИТ ХИЧЭЭЛИЙГ ЗОХИОН БАЙГУУЛАХ АРГА ЗҮЙ” СЕМИНАР БОЛЛОО
2022-09-15
“КАЛЬЦИЙН БЭЛДМЭЛ, ӨНДГӨН БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ” сэдэвт инновацийн төсөл хэрэгжүүлж, ШУТСанд хүлээлгэн өглөө.
2022-04-20
“ХҮНСНИЙ ТЕХНОЛОГИ, ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ” СЭДЭВТ ОЮУТНЫ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ.
2021-12-07
“ТЕХНОЛОГИ, ИННОВАЦИ” оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурлын удирдамж
2020-10-11
“ХООЛ ТЭЖЭЭЛ, ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДЛЫН ТУЛГАМДСАН АСУУДЛУУД-2019” ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРАЛ БОЛОВ
2020-01-14
“ШИМ ТЭЖЭЭЛЛЭГ ХҮНС-ЭРҮҮЛ МЭНД” СЭДЭВТ ОЮУТНЫ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ.
2019-12-05
“МОНГОЛ-ХЯТАДЫН ХАМТАРСАН 3 ДАХЬ УДААГИЙН ЭКСПОД ОРОЛЦОВ.
2019-10-23
“ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ БА НЭМҮҮ ӨРТӨГ ШИНГЭСЭН ХҮНС ЭКСПОРТЛОХ БОЛОМЖ, АРГА ЗАМ-2019” Эрдэм шинжилгээний бага хуралд оюутан А.Оюу-Эрдэнэ оролцож, тэргүүн байр эзэллээ.
2019-10-18
“БАЯЖУУЛСАН ХҮНС-ЭРҮҮЛ МЭНД” СЭДЭВТ ОЮУТНЫ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ.
2018-12-10
“Хүнсний шим судлал 2018” эрдэм шинжилгээний бага хурал
2018-12-01
“ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ, ХҮНСНИЙ ЭКСПОРТ-2018 эрдэм шнжилгээний бага хуралд оролцлоо.
2018-10-23
1
2
3
4
Их уншсан
USE OF PROPIONIC ACID BACTERIA IN THE PRODUCTION OF SOFT CHEESE MADE FROM GOAT’S MILK
“Хүнсний аюулгүй байдал ба инженерчлэл-2023” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хуралыг 2023 оны 11 сарын 27-ны өдөр ТДС-ийн хурлын зааланд зохион байгуулав.
“ШИНЭ ХҮНС” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал боллоо
ХҮНС СУДЛАЛ БА ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024 удирдамж
Зохицуулах үйлчилгээтэй хүнс сэдэвт III аяныг зохион байгуулав
CORRELATION BETWEEN GOAT COAT COLOR AND MILK PROPERTIES
Хөргөлтийн инженерийн анхны төгсөлт
ЯДАМСҮРЭНГИЙН БАЯРХҮҮ Доктор (Ph), 2003
БАГШ НАРЫН ЗУНЫ СУРГАЛТ
СУРГАЛТЫН ТЕХНОЛОГИЙН ШИНЭЧЛЭЛ багш нарын эрдэм шинжилгээний бага хурлын удирдамж
Их уншсан
USE OF PROPIONIC ACID BACTERIA IN THE PRODUCTION OF SOFT CHEESE MADE FROM GOAT’S MILK
“Хүнсний аюулгүй байдал ба инженерчлэл-2023” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хуралыг 2023 оны 11 сарын 27-ны өдөр ТДС-ийн хурлын зааланд зохион байгуулав.
“ШИНЭ ХҮНС” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал боллоо
ХҮНС СУДЛАЛ БА ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024 удирдамж
Зохицуулах үйлчилгээтэй хүнс сэдэвт III аяныг зохион байгуулав
CORRELATION BETWEEN GOAT COAT COLOR AND MILK PROPERTIES
Хөргөлтийн инженерийн анхны төгсөлт
ЯДАМСҮРЭНГИЙН БАЯРХҮҮ Доктор (Ph), 2003
БАГШ НАРЫН ЗУНЫ СУРГАЛТ
СУРГАЛТЫН ТЕХНОЛОГИЙН ШИНЭЧЛЭЛ багш нарын эрдэм шинжилгээний бага хурлын удирдамж