1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Сургалт & Чанар

Тогоочийн ном

DDC-664.009 2

Her-57

Энэ ном нь хүнс үйлдвэрлэлийн чиглэлээр суралцагчдад хурдан хугацаанд арга барилаа олж, бие даан суралцахад нь сургалтын материал ,гарын авлага, хөтөч нь болж өгнө. Мөн дан ганц оюутан,сурагчид гэлтгүй мэргэжлийн тогооч,хүнс үйлдвэрлэлийн салбарын багш мэргэжилтнүүдэд ч мөн адил сайн туслах нь байж чадна.

Номын агуулгын хувьд эхний буюу анхан шатны хэсэгт  сургалтын бүтцийг сонгон авч сургаттай холбоотой агуулга бүхий ухагдахууныг Удиртгал-гал тогоо-үйлчилгээ -агуулах  гэсэн дараалалтайгаар оруулсан.Хоёр дахь хэсэг буюу мэргэжлийн түвшний хэсэгт  сурах  чадварын хөгжлийг хэсэгчлэн хувааж, хичээлийн явцад  бэлтгэн гаргасан сургалтын материалаар баталгаажуулан Хүнсний бүтээгдэхүүн-бэлтгэл  ажиллагаа-хоол санал болгох  гэсэн дараалалтайгаар оруулсан болно.Сургалтанд ашиглахдаа сэдвийн дараалалаар www.der-junge-koch.de веб сайтаас татаж авах боломжтой.Ийм учраас хүнсний бүтээгдэхүүний ангилал, хоол бэлтгэх болон санал болгох зэрэг нь сургалтын  өөрөөр арга хэлбэрээр номонд орсон болно.

Их уншсан