1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Сургалт & Чанар
DDC -540 Е-701 , Мөнхбаатар П.ба бус, Ерөнхий хими. УБ.,2017.496х.
Буцах
Их уншсан
DDC-624.183, Б-168, Базар Г. Төмөр бетон бүтээц-2.УБ.,2012.391х
Хүнсний аюулгүй байдлын үндэс
2018-2019 ОНЫ ХИЧЭЭЛИЙН ЖИЛИЙН I УЛИРЛЫН ҮЙЛ АЖИЛЛАГААНЫ ТӨЛӨВЛӨГӨӨ
DDC-621.3 , Г-233 , Гантөмөр Ш. Цахилгаан шугам сүлжээ,систем.УБ.,2014.- 1100х.
ДАА-641 Мягмарсүрэн Б., Дамдинсүрэн Л. НАА-36 Амьтны гаралтай хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн Биохимийн М-985 үндэс/Хян. Дамдинсүрэн Л.-УБ.,2019.-ISBN978-99978-0-187-6
Монгол орны түүх, археологи, аялал жуулчлалын үндсэн маршрут
DDC-637 С 85 Мөнхжаргал Б.,ба бус Сүү үйлдвэрлэл А-Я.УБ.,2016.-170х
DDC-155.4 М-985 Тэгшжаргал Н. Бага насны хүүхдийг хүмүүншүүлэхүйн менежмент.УБ.,2014.-307х.
DDC-637’023 Н-294, Нарангэрэл М., Нарангэрэл Ч. Шар сүү:шинж,чанар,технологи,хэрэглээ.УБ.,2018.110х.
ДАА 370 Ухаалаг удирдахуй/Хян.Цээпил С., Ганчимэг Ц.-УБ.:Мөнхийн үсэг ХХК.,2019.-ISBN978-9919-21-324-46: