Тэнхмийн зорилго: Зорилтууд: 2018-2019 оны хичээлийн жилд 8 багш, 2 хичээлийн туслах ажилтан нийт 10 хүний бүрэлдэхүүнтэй ажиллаж байна. Багш нарын 25% нь докторын бусад нь магистрын зэрэгтэй.
• Хоол, хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуйн цогц мэдлэг, мэргэжлийн ур чадвартай мэргэжилтэн бэлтгэхийн тулд ажил олгогчдын хэрэгцээ шаардлагад нийцсэн, суралцагч, эцэг эхийн оролцоог дэмжсэн чанартай сургалт явуулна.
• Сургалтын технологийн шинэ аргуудыг ашиглан суралцагчдын эрэлт, хэрэгцээнд нийцсэн сургалт явуулах
• Оюутны хөгжил, бие дааж ажиллах чадварыг хөгжүүлэхэд зориулагдсан хичээлийн хэрэглэгдэхүүн, ном, гарын авлага бэлтгэх
• Сургалт эрдэм шинжилгээг хослуулан, судалгааны ажлын хүрээг тэлэх
• Багш нарыг үйлдвэрлэл дээр дадлагажуулах замаар мэргэжлийн мэдлэг, ур чадварыг дээшлүүлэх
Тус тэнхимийн багш нар хоол, хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи, хүнсний эрүүл ахуй, хүнсний түүхий эд судлал, хоол хүнс үйлдвэрлэх технологийн үндэс, микробиологи, хүнсний хангамж, эрүүл ахуйн хяналтын тогтолцоо, хор судлал зэрэг мэргэшүүлэх бүлгийн хичээлүүдийг заадаг.
ХҮНСНИЙ ТЕХНОЛОГИЙН ТЭНХИМ
№ |
Овог нэр |
Албан тушаал |
Төгссөн сургууль |
Мэргэжил |
Боловсролын зэрэг |
Мэргэжлийн зэрэг |
1 |
Сүхбаатар Нарандэлгэр |
Тэнхимийн эрхлэгч |
Одесса хот, Технологийн дээд сургууль |
Талх чихрийн инженер технологич |
Доктор, Ph.D, дэд профессор |
Монгол улсын зөвлөх инженер |
2 |
Нагааранз Чимэгээ |
Махны технологийн багш |
ХААИС |
Мах сүүний технологич инжженер |
Доктор, Ph.D, дэд профессор |
|
3 |
Монголбаяр Мөнхцэцэг |
Талх чихрийн технологийн багш |
Одесса хот, Технологийн дээд сургууль |
Талх чихрийн инженер технологич |
Магистр |
Ахлах багш |
4 |
Баасанхүү Тамир |
Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологийн багш |
ШУТИС, ХБТС |
Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологич |
Магистр |
Ахлах багш |
5 |
Пүрэвдорж Өлзий-Орших |
Хичээлийн туслах ажилтан |
ШУТИС, ХИБС |
Хүнсний биотехнологич |
Магистр |
|