 
		“Хоол зүй, шим судлал” мэргэжлийн төгсөгч Б.Нарангарав “Сургуулийн үдийн хоол хөтөлбөрийн хэрэгжилт”, “ХҮҮ-ны орочинд хеликобактерийн тандан судалгаа, шинжилгээний үр дүн”, “Сургуулийн үдийн хоолны цэс зохиох, түүхий эд материалыг захиалах, чанарыг шалгаж хүлээн авах, мөрдөх хууль, тогтоомж, журам”-зэрэг сэдвүүдээр ХЗШС 2б, ХЗШС 3б, ХҮТ 3б, ХТПК-ийн ХҮТ 2б ангиудын оюутнуудад сургалт явууллаа. Мөн Шим тэжээл судлалын төв MIN –өөс зохион байгуулдаг Хоол зүйчийн мэргэшүүлэх сургалтын талаар мэдээлэл хүргэлээ.

 
 
Төгсөгчдөө ажлын амжилт хүсье.
Мэдээ бэлтгэсэн: багш Б.Энхцэцэг