1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Мэдээ & Зар

“Хоол зүй, шим судлал” мэргэжлийн оюутнуудад “Сургуулийн хоол үйлдвэрлэлийн хоолзүйчээр ажиллахад анхаарах зүйлс” сэдэвт сургалт явууллаа.

 “Хоол зүй, шим судлал” мэргэжлийн төгсөгч Т.Орхонсүрэн “Сургуулийн хоол үйлдвэрлэлийн хоолзүйчээр ажиллахад анхаарах зүйлс” сэдвээр Хоол зүй шим судлал мэргэжлээр суралцаж буй 1-3 ангийн оюутнуудад сургалт явууллаа. Мөн Шим тэжээл судлалын төв MIN –өөс зохион байгуулдаг Хоол зүйчийн мэргэшүүлэх сургалтын талаар мэдээлэл хүргэлээ.

Төгсөгчдөө ажлын амжилт хүсье.

Мэдээ бэлтгэсэн: Хүнсний технологийн тэнхим

Их уншсан