Технологийн Дээд сургуулийн Хүнсний технологийн тэнхимээс ахлах курсийн оюутнуудын дунд “Монгол улс дахь хүнсний чанар, эрүүл ахуй” сэдэвт илтгэлийн уралдааныг 2021 оны 10 сарын 27, 28-ны өдрүүдэд зохион байгуулав. Тус илтгэлийн уралдаан нь оюутнуудын хоол хүнсний чанар, эрүүл ахуйн талаарх мэдлэгийг бататгах, судалгаа хийх арга барилд суралцах, мэдлэгээ бусадтай хуваалцах, түгээх, илтгэх ур чадварыг дээшлүүлэх зорилготой. Цахимаар 10 илтгэл, танхимаар 12, нийт 22 илтгэл хэлэлцүүлсэн бөгөөд эхний 3 байрыг шалгаруулав.Үүнд:
- Тэргүүн байрыг ХИ 2в ангийн оюутан Л.Энхцэцэг;
- Дэд байрыг ХИ-2б ангийн оюутан Э.Цэлмүүн;
- Гуравдугаар байрыг ХҮТЭА-4а ангийн оюутан Г.Бямбасүрэн нар тус тус эзлэж, өргөмжлөл авлаа.