1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Брэнд бүтээгдэхүүн

ЗӨӨЛӨН БЯСЛАГ

Онцлог, ач холбогдол: Пропион хүчлийн бактериар баяжуулж, зөөлөн бяслагийн технологиор бэлтгэсэн. Төрөл бүрийн хоолонд хэрэглэхэд тохиромжтой. Бяслаг нь кальци, В-гийн төрлийн аминдэм, А болон В аминдэм, хялбар шингэцтэй уураг, төрөл 12 бүрийн тосны хүчил, үл орлох аминхүчил, кальци, фосфор, кали зэрэг эрдэс бодис агуулсан хүнс тэжээлийн болон биологийн өндөр ач холбогдолтой.

Их уншсан