1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Брэнд бүтээгдэхүүн

ААРЦ

Онцлог, ач холбогдол: Уламжлалт аргаар бэлтгэсэн таргийн, эсвэл нэрмэлийн аарц бус үйлдвэрлэлийн технологийн дагуу цэвэр сүүгээр боловсруулсан аарц юм. Аарц нь хүний биед нийлэгждэггүй үл орлох амин хүчлүүд бүхий уураг, амин дэм, олон төрлийн эрдэс бодисууд агуулна.Биеийн хорыг тайлж тамиржуулна.

Сүрьеэ, цусны даралт ихсэх, ясны сийрэгжилт болон зүрх судасны өвчтэй хүмүүс, жирэмсэн эхчүүд, хөхүүл, бага насны хүүхдэд илүү тохиромжтой.

Их уншсан