1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Брэнд бүтээгдэхүүн

ТАРАГ

Онцлог, ач холбогдол: Зохицуулах үйлчлэл бүхий эсэг цагаан идээний үйлдвэрлэлдүнээний цэвэр сүү, импортын хөрөнгийг ашиглан хүнсний нэмэлтгүй үйлдвэрлэсэн бүтээгдэхүүн юм. 

Таргийн хөрөнгийн бүрэлдэхүүн дэх пробиотик бичил биетнүүд нь ялзруулагч нянгийн эсрэг үйлчилгээ үзүүлж, тэдгээрийн ялгаруулдаг хорт бодисыгсаармагжуулна. Өдөр бүр таргийг хэрэглэснээр биеийн дархлааг сайжруулж, гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөнийг идэвхижүүлэх, хордлогоос сэргийлэх, хоолны шингэцэд эерэгээр нөлөөлөх ач тустай.

Их уншсан