2023 оны 10 дугаар сарын 13 нд Технологийн дээд сургуулийн “Nurition” клубын ШТС-2б,3б ангийн оюутнууд, Б.Энхцэцэг, Б.Тамир, Б.Гэрэлмаа багш нар, Хүнс технологийн политехник коллежийн Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхимийн багш А.Номин-эрдэнэ, Б.Батчимэг нар нь “Functional food studio” ийн үйл ажиллагаатай танилцав. “Functional food studio” нь глютинд мэдрэгшилтэй иргэдэд зориулан Cassava flour оруулж ирдэг бөгөөд гурилан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэн үйл ажиллагаагаа явуулдаг байгууллага юм.
Мэдээ бэлтгэсэн Б.Тамир
2023.10.16