Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй мэргэжлийн ангийн оюутнуудын онолын мэдлэгт тулгуурлан мэргэжлийн ур чадварыг нь дээшлүүлэх, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх арга барилыг эзэмшүүлэх зорилгоор талх, нарийн боовны мэргэжлийн ур чадварын тэмцээнийг 2019 оны 12-р сарын 06-нд зохион байгууллаа.
Ур чадварын тэмцээнд ХҮТЭА-3а, ХИ-2б, ХИ-1б ангийн нийт 3 баг оролцож, өөрсдийн ур чадвар, мэдлэгээ сорилоо.
Оролцсон багууд:
Тэмцээний үйл ажиллагаанд дараах даалгавруудыг багтаасан болно. Үүнд:
Тэмцээнд багууд амжилттай оролцож, “Гацуурхан” баг тэргүүн байр, “Амтлаг талх” баг II байрт шалгарав.
Хүнсний технологийн тэнхим
2019-12-06