ЧИМЭДСҮРЭНГИЙН ЖАВЗАНДУЛАМ
ДОКТОР (Ph.D), ТДС-ИЙН ДЭД ПРОФЕССОР
НЭГ. ОЛОН УЛСЫН ХУРАЛ, СЕМИНАРТ ТАВЬСАН ИЛТГЭЛ:
Mongolian Bactrian Camel sector: situation, initiatives, and further actions. “The First IDF Regional Dairy Conference Asia Pacific 2024” , БНЭУ, Олон Улсын хурал, 2024.VI
ХОЁР. ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ ӨГҮҮЛЭЛ:
Англи хэл дээр
Mongolians core gut microbiota and its correlation with seasonal dietary changes, Jiachao Zhang, Zhang Guo, Angela an Qi Lim, Yi Zheng, Eileen Y. Koh, Javzandulam.Ch. +et al. Scientific Reports 4, doi: 10.1038/srep 05001 /2014/
Bifido-containing bioproduct from mar’s milk for children diet: Javzandulam.Ch. others 1 st China International Conference on LAB AND TECHNOLOGICAL INNOVATIONS OF FERMENTED DAIRY PRODUCTS-06th to 08th august 2010, Hohhot, China.
Хятад хэл дээр
Монгол хүний гэдэсний микрофлорын судалгааны дүнгээс, Жавзандулам.Ч, Хөх хотын Тариалангийн их сургуулийн судлаач оюутны эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл, 2014
Монгол хэл дээр
Ингэний сүүний найрлага ач холбогдол. “Хүн ба хүнс” сэтгүүл.-2019.-№1(111)./12-14х/
Хүн болон зарим өвсөн тэжээлт амьтдын гэдэсний микрофлорын судалгааны дүнгээс Жавзандулам.Ч., Олон улсын эрдэм шинжилгээний бага хурлын эмхэтгэл 2016, Технологийн дээд сургууль
Өвөрмонголын сүү цагаан идээний онцлог, Жавзандулам.Ч., Мөнхбилэг.Н, “Хятадын ХАА-н ололтууд” сэтгүүл, 2014 он
Монгол хүний гэдэсний микрофлорын судалгааны дүнгээс. Нарангэрэл.Ч., Мөнхбат.Л., Дамдинсүрэн.Л., Жавзандулам.Ч., Мөнхбилэг.Н, ТДС-ийн багш нарын эрдэм шинжилгээний бүтээлийн эмхэтгэл. 2013 он
Монгол хүний гэдэсний микрофлорын судалгааны дүнгээс, Жавзандулам Ч. “Хүн ба хүнс” сэтгүүл.-2012.-№4(86)./48-49х/
ГУРАВ. ЗАХИАЛГАТ АЖИЛ, ТӨСӨЛ, ШИНЭ БҮТЭЭЛ, СТАНДАРТ
ЗАХИАЛГАТ АЖИЛ, ТӨСӨЛ
ШИНЭ БҮТЭЭЛ, СТАНДАРТ
ДӨРӨВ. НОМ, СУРАХ БИЧИГ
Жавзандулам Ч, бусад “Ингэний аж ахуйн зохистой дадал” богино хугацааны сургалтын гарын авлага, 2024 он.
Жавзандулам Ч, бусад Гарааны бизнес эрхлэгчдэд зориулсан гарын авлага. Глобал Свик Шэйринг төсөл 2024 -11 сар
Нарангэрэл Ч, Жавзандулам Ч, Байгалмаа П., “Сүү сүүн бүтээгдэхүүний технологийн лавлах” 2023.-14х.х
Жавзандулам Ч., Саалийн үнээний дэлэнгийн үрэвсэл түүнээс урьдчилан сэргийлэх арга. 2015.-6.х.х