1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Сургалт & Чанар

DDC-72 А-516 Амарбаясгалан Д. Хоолны газрын үйлдвэрлэл,үйл ажиллагааны менежмент.УБ.,2016.-271х.

  Сурах бичигт хоолны газрын үйлдвэрлэл,үйл ажиллагааны  менежментийн үндэс,хоолны газрын үндсэн төрөл,хангамж,агуулах,сав,баглаа,боодлын зохион байгуулалт,хоол үйлдвэрлэл,үйл ажиллагааны зохион байгуулалт,үйлдвэрлэлийн шуурхай төлөвлөлт,технологийн баримт бичиг,хүний нөөцийн удирдлагын тухай өгүүлжээ.

Их уншсан