Номын сан :

Хуудас:  1   2   3   4   5  ( 47 мэдээ )

2017-06-22 06:05:28

Энэхүү гарын авлагад сургуулийн өмнөх насны хүүхдийн бие хүний хөгжил төлөвшил,нас,сэтгэцийн онцлог,хүмүүжлийн үндсэн чиглэлүүд,сургалтын тогтолцоо,хүүхдийг хөгжүүлэх орчныг бүрдүүлэх нь,тоглоом хүүхдийн хөгжлийн хэрэглүүр болох нь,сургуулийн өмнөх боловсролын байгууллагын удирдлагын тогтолцоог тусгажээ.

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 06:04:45

Эм,химийн бодисоос шалтгаалсан хурц хордлогын үед үзүүлэх яаралтай тусламж,эрчимт эмчилгээний талаар эмч нарт гарын авлага болгох зорилгоор бичжээ.Манай орны анагаах ухааны практикт үйлдвэрлэлийн болон ахуйн химийн ослын хэлбэрээр тохиолддог зарим бодисын талаар өгүүлжээ.

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 06:04:01

Энэхүү номонд ерөнхий физикийн курсын бүрэн агуулгыг тусгасан 268 бодлогыг бодолтын хамт 5 бүлэгтэйгээр боловсруулжээ

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 06:03:17

  Хүнсний сав баглаа боодлын системийн тогтолцоо,хүнсний сав баглаа боодлын шинж байдал,төрөл болох цаасан,хуванцар,шилэн,метал сав баглаа боодол үйлдвэрлэх систем,уламжлалт болон дэвшилтэт сав боодол,сав баглаа боодлыг хийхэд хэрэглэсэн нанотехнологи,материал,дизайн,савлагааг шинжлэн судлах аргууд,инноваци,марркетинг,экологи,чанарын хяналт,эрүүл ахуй зэргийг тусгасан болно.

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 06:02:31

  Сурах бичигт хоолны газрын үйлдвэрлэл,үйл ажиллагааны  менежментийн үндэс,хоолны газрын үндсэн төрөл,хангамж,агуулах,сав,баглаа,боодлын зохион байгуулалт,хоол үйлдвэрлэл,үйл ажиллагааны зохион байгуулалт,үйлдвэрлэлийн шуурхай төлөвлөлт,технологийн баримт бичиг,хүний нөөцийн удирдлагын тухай өгүүлжээ.

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 06:01:23

Энэ номонд хүнсний технологи ,эрүүл ахуйн чиглэлээр суралцагч оюутнуудын малын гаралтай түүхий эд,байгалийн ургамал,жимс ногооны бүтэц,найрлагыг судалсан,биологийн идэвхт бодисуудыг гарган авч хүнсэнд баяжуулагчаар ашиглах талаар хийсэн судалгааны ажлуудыг эмхтгэжээ.

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 05:21:57

Энэ бүтээлд сүү,сүүн бүтээгдэхүүн,мах махан бүтээгдэхүүн,хүнсний ногоо,жимс жимсгэнэ,самсар,мөө,цайны ургамал,үр тариан бүтээгдэхүүн,ургамлын тос исгэлтийн бүтээгдэхүүн,талх гурилан бүтээгдэхүүн зэргийн талаар тусгажээ

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 05:21:09

Хүнсний үйлдвэрийн шинжлэх ухааны өндөр түвшний технологиудыг инженерийн прагматик хандлагаар “инновацийн хэлбэрт шилжсэн”,үйлдвэрлэлд хэвшсэн”,”судалгаа туршилтын шатанд байгаа”гэж системчлэн авч үзсэн бүтээл болно.

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 05:20:06

Энэхүү бүтээлд амьтны бие махбодийн материаллаг үндэс эсийн бүтэц,нөхөн үржихүй,шинж тэмдгийн удамших хувьсах үзэгдлийн молекул үндэс,монгол малын популяцийн биологийн нөөцийн генийн сан,биоэнерги,эдэлгээний ашиг шим,үс ноосон ашиг шим,биобүтээгдэхүүн,сүү,сүүн ашиг шим,биобүтээгдэхүүн,арьс ширэн ашиг шим,биобүтээгдэхүүн,мах,махан ашиг шим биобүтээгдэхүүн зэргийг багтаажээ

Дэлгэрэнгүй ..

2017-06-22 05:19:19

Монголчуудын хүнсний аюулгүй байдалд нөлөөлж буй хүчин зүйлс болон хүнс үйлдвэрлэхэд тавигдах эрүүл ахуй ,ариун цэврийн үндсэн шаардлагын талаар энэхүү номонд тусгасан болно

Дэлгэрэнгүй ..
Хуудас:  1   2   3   4   5  ( 47 мэдээ )

Харилцагч байгууллагууд

© 2015 он, Технологийн дээд сургууль. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан